Sunday, December 19, 2010

majdnem

megint csak majdnem. ez mar elegge bosszanto.

szoval ugy tortent, hogy anno Christyanne anyjanak cimere jelentkeztunk be meg a vizum folyamat elejen. aztan kiderult hogy lesz peconk, biztosan, itt Portlandban. de akkor mar nem valtoztathattunk az adatokon.

amugy rendben mentek a dolgok. megerkeztunk, elmondtuk C anyjanak, mi a helyzet. kb egy honapon belul jon a papirom.

ez az egy honap letelt, felmerult bennunk a gondolat, hogy azert megegyszer raszolunk C anyjara, hogy jonni fog a dokumentum, a tarsadalom biztositasi szamom, ami kb MINDENHEZ kell! nem csak munkahoz, de bankszamlahoz, szemelyihez, mindenhez....

C anyja nem egyedul lakik, alberlo masoknal. C anyja nem szolt a masoknak errol a dologrol. A masok, egy hazaspar meg megkapta a levelet es szepen vissza is kuldte a feladonak, hiszen ok nem tudtak hogy mi a fene is volt az.

ez nem egy helyi ugy. ez egy allami ugy, ez az en bevandorlasom. most nem voltam megtalalhato a bejelentett cimen. ez problema, es nem csak annyiban hogy hetekbe, telhet ezt tisztazni, de azt is bele figyelembe kell venni, hogy innentol kezdve akar gyanus szemely is lehetek a bevandorlasi hivatalnal, az amerikai hivatalok pedig hirhedtek a paranoiarol.

hat mekkor .... ez?! hat k.... nagy!

1 comment:

  1. jól van, azér ne parázz be egyből.....majd látják, milyen sok szép és jó és szórakoztató és mély filmet csinálsz, ami amúgy nagyon piacképes is lesz, és akkor majd rájönnek, hogy ez az amerikai gazdaságnak jó, és jut még többeknek, még tovább ipod, iphone, iplazmatv, ikurvannya, és akkor kiveszik a neved a post-HUAC hivatalok homokszínű, pirospecsétes mappáiból és elteszik mélyebbre.....akkor talán már bátrabban nézegethetsz warez tartalmu oldalakat is, sot emailbe is elfér majd egy-egy "bomba" vagy "world domination" kifejezés a levelezésedben is.

    Addig viszont, ha jól meggondolom, tényleg jobb ha meghúzod magad!

    (don't panic! communicate!)

    ReplyDelete