Wednesday, December 29, 2010

a harmadik rendhagyo

karacsonyunkat Edward pecojaban toltottuk. ugyanis senki nem volt otthon, elhuztak a szeretteikhez (bar bevallasuk szerint inkabb maradtak volna). nekunk meg big gay Ed felajanlotta a lakasat. ez mar csak azert is kapora kott, mert nekunk kellett vigyazni a Noah kutyajara Rudyra, aki ebben a lakasban el es amikor atjon hozzank, akkor elegge zavartan es szomoruan viselkedik (hogy jobban ertsd: Noah masfel eve kapta Rudy-t, amikor meg abban a lakasban pecoztak amelyikben most mi vagyunk. a jelen felallas szerint viszont a lakas teljesen maskent nez ki, mas szaga van, illetve ott Dingo a fonok). Ez itt Rudy


testes egy Boxer, es rettenetesen vidam, illetve narcisztikus. mindig mindennek a kozeppontja akar lenni, es ugy razza a segget, mint azok a hulye hawaii-i tancosbaba figurak a B filmek magannyomozoinak verdajanak muszerfalan. Erre gondolok.

Szoval a rendhagyo karacsonyt termeszetesen a kajara ertem, ami erosen veganba hajlik. Ettol eltekintve a menetrend a hagyomanyos:

Starter: a megosztott gyumolcsok (itt mindig igyekszem a helyi egzotikus darabokat kiprobalni, ez alkalommal nem nagyon sikerult mert baromi draga a kornyeken levo bolt. Mindenesetre volt dio, narancs, alma, mango, cranbarry (afonya?, milyen afonya? - olyan savanyu mint az egres) meg granatalma. aztan persze egy gerezd fokhagymat is megosztottunk, ami (mindig radobbenek ilyenkor) piszok jo etvagygerjeszto.


aztan jott a halaszle helyett a zoldsegle, majd a masodik ami szokasosan rantott cuccokat takar otthon, itt is igyekeztunk ezt tartani. C vegan fasirtja meglepoen hasonlatos az igazihoz egyebkent.



A masodik meg en meg Rudy.

3 comments: