Thursday, December 9, 2010

hello

a blog ideiglenes rovidzarlatanak oka az hogy az otthoni gepet ujrazni kellett, es a windows xp ugyan indul rajta, de netezni meg nem tudunk. most a konyvtarbol irok, ahol mindossze egy oram van naponta.

mindegy, hirek:

leadtam a jelentkezesemet ket onkentes poziciora:
ERRE
meg
erre

Leneyegeben mind a ketto ugyanannal a film sulinal van, az egyik egy fesztivalmunka, a masik pedig egy fizetes nelkuli gyakornokoskodas. tudom, tudom, ebbol nem lesz se kenyer, se cirkusz, de legalabb beteszem a labam abba filmes korbe, ami itt van, remelhetoleg ebbol viszont profitalok majd. majd meglatjuk mi a valasz.

elmentem orvoshoz is, a klinikan, ahol C dolgozik, es a ket evvel ezelotti orvosom, Dr Carrie, fogadott ismet, atbeszeltuk az elmult idot, illetve a pajzsmirigy es egyeb egeszsegugyi temakat. nagyon kellemesen meglepodott azon, hogy bevalt a receptje, es egyelore ugy tunik megszunt a pajzsmirigy problemam. mindenesetre felirt egy csomo taplalekkiegeszitot megint, illetve csinalunk majd nehany tesztet (pl liszterzekenyseg), amik hianyoznak meg a teljes ralatashoz. penzbe fog kerulni, sok peznbe, bar a gyogyszereket nagyker aron vasaroljuk a klinikarol, a vizsgalatokra meg ingyenes verziot fog kerni Carrie a labortol. ez azert nagyon elonyos helyzet egy olyan orszagban, ahol az emberek fele nem engedhet meg maganak egy tisztesseges egeszsegbiztositast.

No comments:

Post a Comment