Sunday, December 26, 2010

es meg egy

majdnem. ma reggel elmentunk a helyi Humane Society-be mivel a neten lattunk egy kiscicat, amelyik igazan, de igazan nagyszeruen illet volna bele kis eletunkbe. gondoltuk mi, de ugy tunik masok is, mi tobb, azok meg is elzotek minket. akkora forgalom volt a helyszinen ma reggel, hogy alig birtunk lepni a gyerekek kozott. vegulis mi sem egyszerubb egy harom gyerekes csalad eseteben, mint karacsony harmadnapjan adoptalni egy kiscicat 55 dollar a masodikat meg ingyen. mi tobb, mindegyiket ivartalanitjak, beoltjak, es meg az adoptalas utan is ingyen kezelesek jarnak az alapitvanyi gyakorlo klinikan.
ezek utan mar az sem meglepetes, hogy az ajtohoz vezeto jardanak a terkovei mind tele vannak vesve tamogatok es adomanyozok neveivel.

amiota megjottunk, azt latjuk hogy "Vessunk veget az kisallattalansagnak" poszterekkel teszik tele a varost! Aki jobb forditast tud, mondja csak!



u.i.: nem csak kep van a neten az allatokrol, de lehet vido kamerazni is, amit mar csak az uberel hogy vannak taviranyanyitasu robot jatekok is (plussegerek leginkabb) amikkel szorakoztathatjuk a macskakat! anyum erre csak azt mondana: Hat ez tiszta Amerika!

No comments:

Post a Comment