Monday, February 7, 2011

a borulato napszak altalaban

reggel 8 es 11 kozott zajlik. felteve persze hogy otthon vagyok, ekkor szoktam olvasni a hireket otthonrol es a vilagbol.

ezutan szokott jonni egy tevekeny napszak (a konyha kitisztitasa, porszivozas, dingo megsetaltatasa (ez egy ora legalabb), minimal ugyeskedes a haz korul vagy azon belul). majd jon egy fozocskezos resz, hiszen mar negy ora van es C mindjart hazajon, ehesen. ez tehat a csaladi napszak, amikor a haz apraja nagyja osszegyulik szorakoztatni egymast. ehhez jozzatartozik az is, hogy valami gyogykezelessel jol megkinozzuk szerencsetlen Bogit (akire ez sajnos ra is fer), o meg csak tur mint egy oreg oszver.

amikor C aludni megy 9, fel 10 fele, en mar osonok is ki az ajton, irany a konditerem, ahol zarasig (11ig) nem csak hogy teljesen lezsibbasztom magam, de meg jut idom szaunazasra vagy a goz-szobaban perzselodni mikozben olvasom az Economistot vagy a Timest. na ez a nap igazan meno resze, foleg ha egy kiados vacsora es neha neha egy uveg sor is koveti. 12kor meg mar alszom mint a bunda.

No comments:

Post a Comment