Wednesday, February 9, 2011

belegondolva a fele sem igaz

a korabbi napirendemnek, csak eppen forditva. ugyanis a het ket napja valoban igy zajlik. van masik ketto, a hetvege, ami teljesen random, illetve van az a harom nap, amikor gyakornokoskodom a filmkozpontban. ekkor reggel hetkor szol az ebreszto, amit rendre ketszer hessegetek odebb 5 perccel. lenyeg, hogy 9re megerkezzek a kozpontba, az utat amikor csak lehet C biciklijevel hajtom vegig.
innen aztan egykor lepek le, vagy egyenesen haza vagy egy sajtovetitesre a fesztival miatt. neha megeri, neha nem maradni es viszonylag keson, delutan ot korul hazaerni. eddig talan harom film erte meg ezt, ami viszont mindig ellensulyba kerul a lelkiismeretemmel, amennyiben nem szeretem ennyi idore magukra hagyni az allatokat. Dingonak ilyenkor nem jut seta, Boginak meg jatek napkozben, es csak tunyulnak otthon magukban. ezert tehat csak arra a vetitesre maradok a varosban, ami igazan igeretes.

es meg ez a viszonylag napirend is felborul pentektol, ugyanis akkor kezdodik el aket es fel hetes fesztivali munkam (a sajtozasok egesz honapban mennek), ami meg ugy fest hogy majdnem minden este dolgozom. ergo Cvel nem is fogjuk latni egymast, illetve az idobosztasi rendem ugy borul ahogy van.

No comments:

Post a Comment