Tuesday, August 23, 2011

edward szuleinek

hetvegi telken, kabinjaban, vityillojanal voltunk nyaralni masfel hete. csak masfel nap volt lenyegeben, sok utazassal, de igen jo volt kimozdulni a varos hatarain, mi tobb az allam hatarain belulrol. ugyanis ez a hely a tolunk eszakra levo washington allam delvideken, a high desertben van, azaz a felvideki sivatagon. gondolom igy mondjuk.

a harom ora autoutat mindossze az nehezitette egy kicsit, hogy a hatso uleseken nem csak mi, de elobb utobb mind a harom kutya is utazott, miutan eloremasztak a csomagtartobol. ugyan csak dingsyvel kezdtuk, de aztan rudi es fred is eloremaszott idovel.





a sokszor vegtelennek tuno utazas utan azonban kiszabadultak a kutyak az autobol, de fred-et lenyegeben azonnal el is vitte magaval Edward apja, aki pontosan ezert erkezett a helyszinre. ezert Fredrol nem lesz kep, de masik ketto szerencsesrol itt van egy par:

trademark nyelvlogatos, pisilos: 

trademark "ah, nekem mindegy"

Rudi mikor nem pozol

Rudi mikor pozol:

igen, a hatterben, az ott a kabin, a teli/nyari lak. ahhoz hogy jobban atjojjon mekkora, ime meg par kep:




a hosszu es vekony to volt az igazi csucs! egy eros foldalatti forras taplalja, ennek hala olyan kristalytiszta a vize, minden nehezseg nelkul a melyere lehet latni, ami egyebkent nem kevesebb mint legalabb masfel meter. ilyen szep viznek a kozeleben evek ota nem volt szerencsenk lenni. megbabonazott pillanatok alatt.


viszont mivel nem tudtuk hogy ilyen is lesz, nem vittunk furdoruhat. hamar megszuletett a megoldas.

(C biztatott hogy nyugodtan tegyem fol ezeket...)




a vegere pedig jojjon nehany lazitos kep mirolunk:
Christyanne es batyja

C cickafarkot gyujt, ami most mar otthon szarad.

en meg pozolok az uj szalmakalapomban

No comments:

Post a Comment