Wednesday, March 16, 2011

Vivien, eloszor is itt is gratulalok!

masodszor pedig: ami most nagyon mukodni latszik Boginal, a szeme kezelesenel az forro vizben oldott borsavas borogatas. persze miutan lehult.
az volt, hogy megint el kellett kezdeni kenni az antibiotikummal sajnos, aztan C raallt ujbol a kutatasra es ezzel jott elo. ugyan nekem vegso soron nincsen sok bajom a feluleti antibiokumokkal, leven hogy magam is kenem a kezfejemet, terdemet, sarkamat sztereoiddal ha a szukseg ugy kivanja. ekcema, meg mindig, de szerencsere ritkan. gondolom a lenyelt antibiotikum a gaz, nem pedig a magunkra kent adag, de ettol fuggetlenul nagyon orulok annak hogy most nem kell kenni Bogi szemet vele. gyakran az volt hogy reggel akar egy oraba is telt, ha egyaltalan ki tudta rendesen nyitni a szemet, mivel ennyire ossze volt ragadva a szemhejja. most kb 4 napja vagyunk el a borsavas borogatassal, amit neha nehezmenyez a macska, de azt kell mondjam, eddig a legjobb eredmenyt ez produkalta. reggelente par perc es Bogi jobb szeme kb 80%osan nyitva (ennel jobb eddig meg nem volt), es a napkozbeni szunyalasok utan is ugyanez a helyzet. a recept pedig ennyi: fel bogre forralt vizbe beletenni egy (kb masfel keshegynyi borsavat, elkeverni, es amikor lehul, go)

ez egy kutya es macska blog lett mostanra, alkalmankenti magyar politikia szitkozodassal, aminek a nagyjat azert megtartom magamnak. most mindenesetre erdekes fejlemenynek tartom azt hogy a Fidesz igazi demokratikus gyomrossal a jobbiknak is bemutatott vegre az alkotmanyozasban azzal, hogy minden magyarorszagon elo kisebbseget a magyar nemzethez sorolt. ergo a ciganyokat is, ami szerintem helyen valo de mashogy persze nem is lehetne egy europai alaptorvenyben.
erdekesek voltak ezek a marc 15-i dolgok, bar egeszeben nem tudtam megnezni az orban beszedet (nehezen megy az otthoni video content itteni betoltese), de meredeknek tartom azt az EU gyalazast ami zajlott, foleg hogy megint arrol beszelt hogyan allunk ellen a kulfoldi szonak. aminek kulfoldon meg persze engedlemeskedunk, csak otthon meg ne tudjak. ilyen hulyenek nezni az embereket szerintem nem lehet sokaig.
(en is szidnam az EU-t persze de inkabb a libiai meszarlasba be nem avatkozasert. szidnam az USAt is, de belatom, hogy ok mar eljatszottak a vilagrendor szerepet Afganisztannal es Irakkal, most Europan lett volna sor kiallni egy eszeveszett diktator ellen, embereleteket menteni. errol sem hallottunk a miniszterelnoktol/eu fel eves szimbolikus uratol/ semmit, ami az en velemenyem szerint legkevesebb is szomoru.)

egy baratom volt ott a Sajtoszabadsag tuntetesen, o azt allitja ott nem 30ezren hanem annka kb duplajan voltak. kozuletek volt valaki?

4 comments:

  1. Nézz csak körül, Bazsi! (az egérrel:)
    http://www.szigetiadam.hu/Sajtoanyagok/Panorama/marcius15sajtoszabadsapanorama7.swf

    ReplyDelete
  2. Balázs, de aranyos vagy!! Alig hittem a szememnek.
    Én nem bánom a kutya-macska blogot :) De azért igyekszem leállítani magam, hogy ne csak róluk kérdezősködjek állandóan (pedig Bogi pórázon sétálós képe zseniális).

    ReplyDelete
  3. Én kint voltam Leóval. Fesztiválhangulat, hosszúra nyúlt beszédek, Akkezdet Phiai vicceskedés, de igazából nem mondtak semmi konstruktívat. Az meg, hogy az LMP nem állt mögé, gyalázat.

    Benyó

    ReplyDelete
  4. szerintem az LMP tiszteletben tartja hogy itt szigoruan politikamentesen akartak a tuntetest. illetve az egesz mozgolodast. es azt is gondolom hogy az LMP most egy igen kenyes helyzetben, mert ugye divat lett abszolut politikaellenesnek lenni, mikozben ok is legszivesebben az ilyen tunteteseken lennenek.

    ReplyDelete