Monday, March 7, 2011

ugyan jo egy hetbe kerult

de C most jol van. a munkahelyen egy gyakornok, egy orvos, illetve a klinika vezeto orvosa is foglalkozott vele a heten, es ha doktor Milner vesz a kezei koze valakit, akkor tudtommal orommel perkalja ki az ember az orankenti 150 dollart. szerencsere nekunk ezt nem kellett, mivel C nem csak hogy nagyszeru munkatars, de anno evekkel ezelott o segitett atlenditeni a klinikat csodkozelbol a profitba.

mostanra 100rol kb 82re ment le a pulzusa, ami meg mindig nem  idealis, de legalabbis nem remiszto es nem kinyuvasztoan faraszto. ehhez egy csomo gyogykeszitmeny kellett nehany ekg illetve ket intravenas nagy vitamincsomag is.

nekem az elmult het elegge kaotikusan telet, de szerencsere talaltam nehany allashirdetest, amikre most jelentkezem. pl a hely konyvtarrenszerben kellenek clerk-ek, azaz vegulis kiszolgalo szemelyzet. amilyen gyalogos munkanak hangzik, akkora meglepetes, hogy mennyire idealis munkahely. rengeteg tamogatassal es segellyel jar, van fizetett szabadsag ES betegszabadsag (ez nem jellemzo itt), illetve egeszsegbiztositas is (ez aztan meg vegkepp csak corporate kornyezetben jellemzo) (pl Cnek a klinikan nincs egeszsegbiztositas, de ingyenesen jar doktorhoz). a fizetes meg meg jobb is mint C munkahelyen, evi kb 6,5 millio forintra lefordithato dollarrol beszelek. es ez egy clerk melo.
ergo nagy lesz a verseny, nyilvan pici az eselyem, annyiban viszont bizok, hogy a jelentkezesi procedura elijesztett nehany jelentkezot. ugyanis ez online zajlik, ahol orakba kerul letrehozni es teljesseggel kitolteni az ember profiljat, illetve utan a jelentkezest lezavarni. nekem ez egy motivacios level megirasat is beleszamitva kb 5 oramba kerult. es akkor most meg jon har negy ilyen.

No comments:

Post a Comment