Saturday, March 12, 2011

sok minden nem tortenik mostanaban. igyekszunk az allatok egeszseget, illeytve a magunket karban tartani. minden hetre jut valami ujabb. a legutobb a koromlevagas utani antibiotikumos kezeles hatasara jott elo Dingonal a baj. ugyanis a fule talan amugy sem volt a legnagyobb rendben ezek utan pedig egyenesen begyulladt, mind a ketto mint utobb kiderul. eloszor azt hittuk strokja van a kutyanak, ugyanis egyszercsak nem birt folallni, nem hogy tenni ket lepest egymas utan. csak azt vettuk eszre hogy nincs egyensulyerzeke, mi tobb olyan mintha szedulne es nem tudna ezt megallitani.

ez egy hete tortent, tegnap voltunk orvosnal vele, am nem akarhol, hanem egy termeszetgyogyasz orvosnal, aki gyogynovenyekkel, illetve akupunkturaval kezelei a betegeit. kutyaakupunktura. hat ez nekem space age, mondtam is a dokinak, aki persze nem banta hogy mindezt en fenykepeztem. tessek:





az egy het alatt egyebkent minden nap javult valamit Dingsy allapota, neha mar tud egyenesen menni, de setarol egyelore meg nincs szo. ellenben Bogit mar probalom erre idomitani.

No comments:

Post a Comment