Friday, January 14, 2011

meg hetfon kaptam egy emailt

miszerint az internship oke, no worries, es jelentkeztem -e valamelyik fizetos allasra a Portland International Film Festivalon (roviden, ahogy irva, ugy mondva, PIFF), ami hazon belul zajlik. hat mondom, igen, de meg nem jott semmi valasz.

fel oran belul csorgott a telefon es meg is volt a penteki interju. gondoltam magamban, hu, ez elegge jol indul, azota viszont kiderult, hogy azert volt kerdes, jelentkeztem -e, mert nem biztos hogy lehet egyszerre fizetett es onkentes pozicioban valaki ugyanannal a cegnel (ergo az emailnek es a telefonnak nem volt koze egymashoz), no de, erre majd a HR mondja az ament vagy buzz off-ot.

ezzel el is szallt az orom pillanatok alatt. itt egy pazar tanulasi iv, amit elkezdhetek szedni vagy az ideiglenes fizetett munka. eleg egyertelmuen kivilaglott a valasztas, ha esetleg folvesznek a munkara. penz penz penz. PENZ. ez most nincsen tul sok, ugyhogy ez kell. a suli varhat. majd addig csinalok valami mas onkentes melot, mondjuk az allatmenhelyen, annak remenyeben, hogy fizetos munkava erik egy fel even belul. elofordul az ilyen.

ma viszont lezajlott az interju, igen kecsegteto kilatasokkal. nem csak hogy lenyegeben tudtomra adtak, egyutt fogunk dolgozni, de azt is hogy nem lesz gond a ket pozicio egyszerre. volt mar ilyen maskor is, nem kell aggodni, majd el lesz ez simitva minden akadaly.

nagy belegzes, nagy kilegzes. vegre. nem egy hosszu munka ez, harom es fel het mindossze, az sem full time-ban, de igyekeznek majd minel tobb orat beletenni a munkatervembe (mindezt ugy beszeltuk meg, hogy elottem egy, utanam pedig hat jelentkezo volt meg). remelem igy is lesz, mindenesetre addig is tolom az onkenteskedest mostani Film & Zene fesztivalon, meg persze nezem a filmeket. szombaton es hetfon.

modszeresen beeszem magam a filmes szcenaba, mint szu a padlason hagyott szek lababa - aztan onnan nem szed ki engem senki.

-------------------------------

Jeff Alexander : Come Wander with Me
egy 1964-es meg fekete-feher Twilight Zone betetdala bizonyos Bonnie Beecher eloadasaban. ezen az alabbi albumon rajta is van eredetiben, de most csak maga a szam jon:

1 comment: