Wednesday, January 26, 2011

elobb a szoveg

mar megint nem vettek fol a FilmFolkhoz. ehhez a filmkolcsonzo sitehoz kellett volna ajanlokat irni, ami nem csak pazar otthoni munka, de nagyszeru nyelvgyakorlas, megfelelo oneletrajz bovites, es valoszinuleg nemi anyagi fellelegzes is lehetett volna egyben. mivel ennel a projectnel tovabbi munkahelyek fognak keletkezni a kovetkezo honapokban tovabbra is szamon tartjak a CV-met.
(ha valaki lemaradt volna, vagy zavaros lenne a szoveg: jelentkeztem erre az allasra decemberben, masnapra kuldtek is hogy a tul sok jelentkezes miatt, bocs, de nem. most egy hete viszont irtak, hogy megis, mert nagyszeru a CV es megfelelnek az allasra, legyen egy interju. ez megvolt (Skypon), de masokat is teszteltek, es ismet kaptam egy emailt, miszerint buko a dolog.)
ha par honapon belul megis kapok toluk egy allast, az mar kifejezetten vicces lesz.

at the same time:
hetfon kezdodik a fesztival munka. eloszor egy kikepzest kapunk majd a melohoz, aztan februar masodik hetetol egeszen a honap vegeig kasszas es mindenes munkakorben tolom majd az egyik artmoziban. ket magyar filmet vetitenek egyebkent: Az utolso jelentes Annarol es Varga Katalin. az utobbit mindenkeppen meg fogom nezni.



at the same time 2.
elkezdodott a gyakornoksag is, kedden volt az elso nap, amikor is canon es minolta super8as kamerakkal ismerkedtem. kedd, csutortok es pentek delelottrol van szo, nem tobb mint 4 ora a technika szobaban, ahol berbe es el adunk fleszerelest, illetve az iskola kurzusaira szereljuk fel a termeket.
buszjegyet sporolando biciklivel jarok majd, amikor lehet. le is teszteltem: a tav 15 km, odafel 40 perc alatt hazafele (eltvedes okan elkovetett varosnezessel nezessel egyutt) 70 perc alatt volt meg az ut.

at the same time 3.
elkezdtunk rendesen jarni. yogara es gyurni is. ez + az, hogy micheal hetente egyszer el tud vinni uszni egy masik konditerembe ingyen eleg nekem. o az jobarat egyebkent, aki az egyetemi szferaban keresgel nekem felallast.

No comments:

Post a Comment