Friday, April 3, 2015

Olivia, ahogy mondtam,

betaraztunk par napja. olyan jol mennek ezek a tosztok, hogy nemsokara ujra kell toletnunk a keszletet.


4 comments:

  1. Nagyon szuper, köszönjük a boros biztatást, egyelőre teljesen célnak megfelelően működik ez a dolog, ti is finomakat isztok, mi is egyben vagyunk!

    ReplyDelete
  2. Nagyon szuper, köszönjük a boros biztatást, egyelőre teljesen célnak megfelelően működik ez a dolog, ti is finomakat isztok, mi is egyben vagyunk!

    ReplyDelete
  3. :)
    igen, vegan... en sosem gondoltam volna hogy a legtobb bor elkeszitesehez hasznalnak allati termekeket.
    "The majority of people are unaware that wine, although made from grapes, may have been made using animal-derived products. During the winemaking process, the liquid is filtered through substances called “fining agents.” This process is used to remove protein, yeast, cloudiness, “off” flavors and colorings, and other organic particles. Popular animal-derived fining agents used in the production of wine include blood and bone marrow, casein (milk protein), chitin (fiber from crustacean shells), egg albumen (derived from egg whites), fish oil, gelatin (protein from boiling animal parts), and isinglass (gelatin from fish bladder membranes). Thankfully, there are several common fining agents that are animal-friendly and used to make vegan wine. Carbon, bentonite clay, limestone, kaolin clay, plant casein, silica gel, and vegetable plaques are all suitable alternatives."

    sokaig bikavert (sangre del toro) hasznaltak erre a finomitasra, kifejezetten a mediterran orszagokban, amit mara betiltottak a legtobb fejlett orszagban a kergemarha kor miatt.

    ReplyDelete