Friday, August 1, 2014

konyhafelujitas: furas-faragas

(mivel csak hetvegenkent tudtunk dolgozni ezen a projekten, ket honapra nyult. Bob nelkul sehol sem lennek vele. eredetileg csak ki akartunk takaritani a konyhabutor alatt mert ugy sejtettuk hogy tele lesz ragcsalo fekaliaval. igazunk lett, de annyira hogy elhataroztuk, fol kell ujjitani a konyhat. az egyetlen dolog amihez nem nyultunk, az a vizvezetek volt. very wisely.
rengeteg kepet keszitettem ez alatt, de szorvanyosan sajnos. voltak kis es nnagy munkak, amikrol alig vagy egyaltalan nem keszult kep. ilyen volt a falmenti aranylap felfuttatasa, a betonlapok fektetese, vagy a metlaki fugazasa. mindenesetre itt egy harom reszes kepriport errol a projektrol, amit nagyon batran az utolso pillanatra hagytunk. mondanam azt hogy befejeztuk, de igazabol csak abbahagytuk. meg sok aprosag van hatra, ahogy az lenni szokott az utolso 5%-ot a legnehezebb fedel ala hozni)


(az egyik legnagyobb kihivas az volt, hogy szinte minden egyes alkalommal vissza kellett rendezzuk a konyhat amint veget ert a hetvege. mar az elejen kitettuk a tuzhelyet az utcara vasasoknak, ugyanis az tele volt egerszarral (ergo pizzan, salatakon es takeout-on eltunk, jo dragan). a mosogatot, a butorzatot, a fiokokat, a hutot viszont mind vissza kellett cibalnunk a helyere, hogy legalabb egy minimalisan funkcionalis konyhank legyen, ha Christyanne egyszer mar terhes ugye.)  









































No comments:

Post a Comment