Saturday, June 4, 2011

a kutya elkezdett maszkalni korbe korbe a lakasaban

hajnalio negykor. ez mar szinte hagyomany, megszokhattam volna, de nagyon zavar. amiota lekoltoztunk a foldszintre, alig tudok aludni. fennvagyok egyig, aztan alszok par orat, erre dingsy odajon es a fulembe nyuszit, vagy koroz, mert a sok feny, ami bejon zavaro, foleg ha mondjuk telihold van. nekem a totalsotetben alvas az idealis, miondig is kenyes voltam arra ha meg ha valami gyengecske feny is volt csak, a vilagossagnak nem tobb mint gyanuja a szobamban. hat most aztan dughatom a fejem a parna ala, azon is atut az utca fenye.

az esetek nagy reszeben egy oran belul legkesobb visszaalszok, de lehet akar ketto is mondjuk. tehat ilyenkor van reggel ot, azaz mar csak ropke masfel ora ahhoz hogy C telefonja elkezdjen csorogni, munkaba kell menni. ez a keszulodes pedig egy orat tart, mar feladtam, hogy esetlegesen vissza tudjak aludni kozben. inkabb az egy melegebol netezgetek a telefonomon, gmail, facebook, index. ugy is ez lenne a reggeli menetrend. majd miutan C elment, kb meg fel ora es mar alszok is egy ujabb ket-harom orat. mindezt pedig idegesito, teljes napfenyben.

aztan van ugy, mint most, hogy reggel otkor feladom, nem tudok visszaaludni, es megnezek egy dokumentumfilmet. szoszolok az interneten. vagy mint most, blogolok. mindjart ki is bontok egy sort. 

5 comments:

  1. es akkor 11kor mar ebren is vagyok. ami kb biztositja is, hogy ma/holnap ugyanilyen szarul fogok aludni.

    ReplyDelete
  2. 1. költözzetek vissza az emeletre
    2. csukjátok ki a kutyát a szobából éjszakára

    ReplyDelete
  3. ha! nem birjuk folvinni az agyat az emeletre. fizikai lehetetlenseg. beszoptuk.

    ReplyDelete
  4. :-( hát ez nem lehet valami jó. Nincs lehetőség valami drasztikus sötétítésre? Ablaküvegek befestése, ilyesmi? Hm?

    ReplyDelete
  5. amennyire lehet annyira mar megoldottuk, inkabb a hozzaszokas a kovetkezo lepes. illetve akarmennyire is nem szeretem a szemfedot kell ujbol kiprobalnom majd. vagy, amit meg kevesbe szeretek es tudok elkepzelni, az az ejjel egy elotti lefekves. na ez lesz csak a kihivas.

    ReplyDelete