Wednesday, May 11, 2011

megvolt

a harmadik evfordulonk. van egy erdekes hagyomany, mely szerint minden egyes evfordulot mas es mas anyag szimbolizal. az elsot mondjuk a papir, a masodikat a textil, a harmadikat az uveg, es igy tovabb. eleg nehez hasznos es dekorativ uveg ajandekot talalni, be kell valljam, de vegul vettem Christyannenek egy vazat, bele a viragot, egy aranyos kis uveg szosz/olaj tartot, illetve egy uvegtepsit suteshez, amiben az az extra, hogy van hozza fedo, egy taska es egy hideg/meleg tasak. tehat miutan elkeszult a vegan akarmi, arra ra a fedot, aminek a tejere a felmelegitett tasakot, es az egeszet bele a kis taskaba es mar mehetunk is vilagga. holnap folteszek rola nehany kepet.

hazassagi evfordulorol jut eszembe. aki erintett az ilyen jellegu iranyban, de mondjuk meg csak hazasodni kivan, baratokra gondolok, az kerem mondja mostantol hogy mikor. meghozza jo elore. nagyon nehez volt a Szivek-Lagzit kihagyni, vagyis csak nem ott lenni. olyan vol mint kihagyni a falu kiralyi eskuvojet, fokepp, hogy mindkettejukhoz, Vikihez is es Petihez is nagyon kozel erezzuk magunkat.
ugyan sosem volt arra eselyunk hogy hazamenjunk erre az alkalomra, de ettol meg majdnem elsirtam magam, tobbszor is, amikor errol beszeltem aznap. nem akarok tobb ilyen fontos esemenyt kihagyni. akkor mar inkabb az egybekelokkel egyutt tervezunk, amennyiben erre anyagi es idobeosztasi kereteink eselyt adnak.

ez azt jelenti, Bence, Zsofi, megyunk :)

1 comment:

  1. Feltétlenül! Nagyon hiányoznátok! (most olvasom csak vissza a májusi bejegyzéseket)

    ReplyDelete