Monday, March 9, 2015

talaltunk Rudinak uj otthont, de

sajnos nem fog menni a dolog. pedig tokeletesnek igerkezett.

Edward regi baratjaihoz kerult, akik tolunk 20 perc setara laknak. hatalmas hatso kerjuk van, es egy pireneusi hegyikutyajuk, akinek tarsra van szuksege. ez a kutya ugy nez ki es akkora, mint a kuvasz. raadasul nosteny, akikkel Rudinak eddig semmi baja nem volt.
nehezkesen elbucsuztunk tole ket nappal ezelott, es egeszen eddig ugy nezett ki hogy minden jol megy. kicsit szomorkodtunk itthon, de meg is nyugodtunk, a haz sokkal csendesebb es nyugadtabb volt ebben a ket napban. merhetoen tobb ido jutott magunkra, meg ha ez csak egy ora is volt naponta. legalabbis nekem, mert en kb ennyit setaltattam Rudit. egy szo mint szaz, inkabb fellelgzes volt ez mint barmi mas.

viszont most hivtak telefonon Christyanne-t az uj gazdik, hogy visszaadjak a kutyat. borzaszotan sajnaljak, de nem fog menni, mert ma este a harmadik verekedes tort ki a ket kutya kozott es mig az elozo ketto viselheto volt, ez nagyon durvan alakult. Izzy a pireneusi hegyikutya ketszer akkor mint Rudi, ez megsem volt eleg erofoleny. ugy fest hogy veresre martak egymast az udvaron es harom felnott kellett hozza hogy szethuzzak oket. ennel a csaladnal van egy oteves gyerek es elkepzelni is felelmetes, hogy mi lett volna ha, o valahogy kozejuk keveredik.

vissza a kiindulopontra. ujbol megprobalunk otthont talalni Rudinak. ahogy mondtam rettentesen eros es az agressziojat neha keptelen kordaban tartani. nehez eset, nem tudom mihez fogunk kezdeni vele. nyilvan ezek utan meg kevesbe akarom hogy a foldon csuszo maszo, mindenfele jatekokkal hadonaszo gyermekemnek a kozeleben legyen. foleg hogy (termeszetenel fogva) vegtelenul irigy ezekre a jatekokra.

picsaba!

2 comments:

  1. Sajnálom, ez most szarul jött ki.:( Remélem, sikerül!

    ReplyDelete
  2. Sajnalom en is, hogy ez befuccsolt, de hatha ugyanilyen rovid idon belul talaltok Rudinak egy jo helyet, ezuttal veglegesen.

    ReplyDelete