Thursday, February 12, 2015

azert vannak ennek a melonak

igazan pikans reszei. ma peldaul a reggeli eligazitason megtudtuk hogy elozo ejjel valaki nyitva hagyta a csapot a noverkepzo/biologia tanszek harmadik emeleten es lecsurgott a viz a masodikra. elazott nehany iroda, labor, illetve a boncterem. konkretan a ket tetem az asztalon.

oket szerencsere nem nekunk kellett el/fel/kitakaritani (nyilvan erre a csapatban senkinek nincsen kepesitese, csak a fonoknek), de minden mashol igen. minden elazott dolgot, szemetet, lepotyogo vakolatot biohazard zsakokba pakoltunk. ugyanilyen zsakba kerult az a sok torlokendo, amiket a boncteremben hasznaltak a vizzel vegyult emberi zsirok feltorlesere a szakemberek. a boncasztalon ugyanis van egy lefolyo, ami elvezeti a testekbol kicsorgo nedveket. ez sztandard. most viszont egy kis vizesessel is meg lett ez toldva.

a mi reszunk igazabol nem volt nagy szam, kozel sem olyan veszes, mint amire szamitottunk. viszont bekukkantottunk a hullakra ketszer is, illetve mi szallitottuk el a biohazard zsakokat.

delben ingyenebedet kapott a takarito csapat. a fonokom, Tony szokasa egyebkent is az, hogy elviszi neha a beosztottjait kajalni a menzara (nem kell fizetnie ezert persze, ez csak amolyan felsobb vezetesi bonusz). jopofa volt hogy engem elvitt reggelizni is ket oraval korabban,

No comments:

Post a Comment