Saturday, December 13, 2014

negy honaposan


ezekkel a kepekkel indul a tisztes fenykepek korszaka. anyum elhozta otthonrol a regi tukorreflexes, digitalis pentaxomat. vege a torzitott point and shoot kameras kepeknek, ahol a kep szele el van nyulva mindig. a szinek is ketsegtelenul jobbak lesznek mostantol, meg ha a hazon beluli fenyviszonyok meg mindig eleg rosszak. ezt a kicsi es furan elrendezett ablakainkra fogom.

kezdjunk is az elso keppel, amit az oreg cimboraval keszitettem.














3 comments:

  1. Nagyon aranyos a kislányotok! És nagyon mozgékony, biztosan nemsokára kúszni kezd. Áron nagyon ráérős volt, mondjuk most alaposan bepótolja. Kíváncsi vagyok, hogy továbbra is balkezes lesz-e. Emlékszem, hogy hasonló korban, amikor rendesen elkezdett nyúlni dolgok után, elkezdtem figyelni, hogy melyik kezét használja főleg, eleinte nekem is úgy tűnt, hogy főleg a balt, de mostanra teljesen nyilvánvaló, hogy jobbkezes lesz. Nálatok van balkezes a családban? Tök jó, ahogy egyre szórakoztatóbbak... Áron már nagyon jófej lehet vele mókázni.

    ReplyDelete
  2. koszonjuk Dani! igen, "squirmy" nagyon, izeg-mozog, es ahogy az eggyel ezelotti video is mutatja, imad agaskodni. meg hat rohadtul vicces! szinte nem is ertjuk, hogy honnan a fenebol orokolte ezt, mert hogy mi ketten feleannyira sem vagyunk mulatsagosak, mint o, az biztos.
    most meg nem aggodok emiatt, de amikor elkezd amjd kuszni, maszni, akkor semmi nem lesz biztonsagban. ami a maga modjan szinten elegge vicces lesz gondolom.

    a bal vagy jobbkezesseget meglatjuk majd, egyelore stabilabb a balkeze. a felmenok kozott akad balkezes, szoval nem elkepzelhetetlen.
    (egyebkent az egyik kedvenc angol szavam ketkezi ugyesseg. ambidextrous. es hogy ez honnan ugrott most elo? innen:
    "James A. Garfield knew both Latin and Greek. As the first ambidextrous president, Garfield entertained his friends by having them ask him questions, and then writing the answer in Latin with one hand while simultaneously writing the answer in Greek with the other.")

    ReplyDelete
  3. Annyira jóóóó képek! És annyira cukíííííííííííííííííí ez a kislány! :)
    Azt mondják otthon az okosok, hogy a jobb- vagy balkezesség iskolaérettségre, azaz 6-7 éves korra alakul ki, de Balázsunk annyira egyértelműen balkezes (apósomtól örökölte vlsz), hogy nem is lehet kérdés. Nem erőltetek semmit és átnevelni sem akarom, bár eszméletlen drágák a balkezeseknek szánt írószerek, de ha ezen múlik őfelsége művészi énje, ám legyen!
    A kúszás-mászás-állás topikhoz csak annyit: megsemmisülési zóna = baba magassága + 30 centi. Képzeld el, hogy a szobákat feltöltöd eddig a magasságig vízzel. Ami felette van, megússza. :) :) :)

    ReplyDelete