Thursday, November 13, 2014

harom honaposan



















visszanezve teljesen vilagos hogy ez a honap Eszmé hangjanak megtalalasarol szolt. ezt fogja illusztralni ez a nehany video.

-------------------------------------

harom hete meg csak gugyogott a csemetenk 

 

halloweenre mar be sem allt a szaja

 

aztan valahogy kiderult, hogy van egy kedvenc doboza

 

vicces, ugye? hat meg reggel hetkor milyen vicces!

3 comments:

  1. Eszme nagyon szepen no, mar most teljesen mas, mint a par hettel korabbi kepeken (ezen egyebkent mindig megdobbenek, milyen rohamos utemben valtoznak a kisbabak).

    ReplyDelete
  2. Annyiraaaaa cukííííííííííííííííí! :) Thumbs up a hordozós apáknak! :) (És csak zárójelben, halkan jegyzem meg, hogy a magyar hordozós ősanyák szerint akár hason, akár háton hordozunk, ergonómiai és alkati dolgok miatt meg nem értek hozzá, de a gyerek csak BEFELÉ nézhet. Ezért itt megnyúznának!) ;)

    ReplyDelete
  3. well spotted Moni. mindossze par napot hordoztuk Eszmet kifele nezoben, aztan Christyanne olvasott egy kicsit es mondta, hogy csak befele nezelodosen hordozhatjuk mert a baba gerincenek a gorbulete pont forditott mint a felnotteke. azaz kifele puposodo C alakja van, mig a mienk egy befele puposodo C formaju.

    azaz ha igy hordoztuk volna Eszmet rendszeresen akkor az a rossz gorbuletbe feszitette volna a gerincet. anyway, well spotted, well spotted :)

    ReplyDelete