Sunday, November 13, 2011

nem fogom en csinalni

ezt a biciklis melot. egyre biztosabb vagyok benne. elkezdett esni az eso es rohadtul hideg van. es ha minden igaz, minden reggel masfel orat kellene utaznom a telephelyre, aztan meg haza. azert hogy lenyegeben 3-5 orat dolgozhassak minimalberert atazva, fazva, erolkodve (meg nem nyertem vissza az eredeti sulyomat), es nagy valoszinuseggel mives magyar karomkodasokat mormolva egesz nap. azt hiszem tobb problemam lenne vele mint hasznom, foleg hogy a felszerelest (rain gear) magamnak kell megvasarolnom, ami pedig elegge draga.

atjelentkezem szimpla autos kisegitonek, ami mellett szinten nem tudom elkotelezni magam, de legalabb nem annyira kenyelmetlen, mint a masik melo. meglatjuk mi lesz belole.

az is bosszant hogy mivel nem lehet tudni mikor kell dolgozni, ezert nem tudok muszakokat vallalni a filmkozpontban, csak hetvegenkent. amint valami mas kerul a latokorombe azonnal dobom ezt a lehetoseget, de azert kiprobalom a munkat, lesz ami lesz. viszont a nyomorult idojaras most nagyon elvette a kedvemet.

No comments:

Post a Comment