Saturday, April 2, 2011


en mondjuk csak hasznalt konyvet veszek, illetve amikor szegeden vagyok, meglatogatom Janost, a BTK Petofi epulet konyvesboltja tulajdonosat, es tole veszek konyvet ujonnan. kedvelem ot es tamogatni akarom az uzletet. Janos volt olyan rendes, hogy szemelyemre szabva ajanlojon konyveket, amik nagy resze be is jott, pl. o ajanlotta Pelevin Agyag gepuskajat (ezt azorta elvesztettem sajnos), amit most elolvasnek szivesen megint. talan majd egyszer folbukkan a vateran.


2 comments:

  1. Volt a BTK-n könyvesbolt? Én csak a fénymásolópasira emlékszem, a metálos arcra nagy hajjal, meg hogy szerepjátékos illusztrációk (természetesen kevés ruhába öltözött csajok főleg :)) voltak a falon nála.
    Ja, amit nagyon utálok, ha egy gépet szexinek neveznek. Én szeretem a gépeket, na de hogy egy e-book reader szexi, az szerintem béna nagyon. Viszont én is szeretnék egyet.

    ReplyDelete
  2. Mi akkor veszunk majd amikor hazakoltozunk a tavoli jovoben. Ugyanis ez a legegyszerubb modja annak hogy C angolul tudjon olvasni otthon, nem pedig az hogy Budapesten veszunk ket konyvet 2200 forintert.
    szeretem en a konyveket a fizikai valojukban, biztonsagerzetet adnak a polcomon olyan peldanyok amikbol tanultam valamit. eleg bizarr elgondolni, hogy egy gepet lapozgatok majd egyszer (ami valoban nem szexi).
    ahogy belepsz a petofibe, rogton a baloldalon. elotted a lepcso, balra el a fenymasolo es a petofi egyes, jobbra a nemet tanszek, meg a wc-k. rogvest balra pedig a stand. Janosnak van egy masik standja is, az a marsteren, termeszetesen teljesen mas jellegu valasztekkal.

    ReplyDelete