Friday, June 14, 2024

anagybepotlas02. - Jack es Hilda (PDX)

mivel nem tudtuk hogy hova erkezunk Stuttgartban (sot kifejezetten arra szamitottunk, hogy emeletes hazban fogunk lakni egy fel szinten, zsufoltan), ugy dontottunk, hogy a macskainkat nem fogjuk ennek kitenni. Jack es Hilda nagyon sokat jelentett a lanyoknak (nekem is valamit, de joval kevesebbet mint nekik), igy eleg szomoru volt, de fel kellett oket adjuk. 
Jacknek egy jo helyet talaltunk, Christyanne egyik munkatarsanal talalt gazdara, Jasonnal. ugyan Jasonnek es a jegyesenek kutyai is vannak, de Jack fel ev utan mar valamennyire megtalalta a helyet kozottuk. Hilda tortenete rosszabbul alakult, ot sajnos akiknek eloszor odaadtuk (ismeros ismerose), visszahoztak, mert kiderult nem volt kompatibilis a masik macskaval. ez egy traumatikus epizod volt neki, de vegul szerencsere Christyanne el tudta intezni, hogy egy ugynoksegen keresztul feladjuk Hildat, akinek innentol kezdve nagyon odafigyeloen viseltek a gondjat, mielott talaltak neki adoptalo otthont. 

szoval ezzel veget ert a macskas tortenetunk. persze most hogy ott lakunk, ahol, visszanezve maskent dontottunk volna. a lanyoknak nagyon hianyoznak sokszor a macskak.
bye-bye Jack, bye-bye Hilda.




No comments:

Post a Comment