Sunday, July 12, 2015

anyum es apum sokat segitettek

a haz korul amikor itt voltak. nekik koszonheto, hogy van most termokertunk, egy csomo extra polcunk a konyhaban es a furdoszobaban, keritesunk a haz elott, felkesz szololugasunk (amit en fogok majd valamikor befejezni), meg gyerekkapu a felso szinten a lepcso elott. ami egyebkent mar kapora is jott parszor...
sajnos csak arra van idonk napi szinten, hogy karban tartsuk amit ok megcsinaltak, nagyon, de nagyon lassan haladunk minden massal. de ahogy Christyanne mondja, legalabb eletben tudjuk tartani a kertet. ami egyebkent meglepoen jol produkal az iden, sokkal jobban mint a korabbi evekben. de beszeljenek inkabb a kepek.








apum ezt a keritest eszkabalta oszze a valamivel kevesebb, mint ket het alatt.



az articsokat iden sem szedjuk le, inkabb hagyjuk viragozni


Christyanne iden el tud tenni csemegeuborkat, bar nem rendes, telire valot, hanem csak lehutott csemegeuborkat, ami harom negy honapig all el a fridzsiderben (eletemben nem hasznaltam meg ezt a szot). nagyon szeret ezzel bibelodni, es van egy kis side-projectje is vele. azt probalja elerni, hogy olyan szepen, katonas rendben sorakozzanak az uborkak az uvegben, mint ahogy azt csak a kesztolci mamam tudta csinalni. ahogy latjatok, meg van mit gyakorolonia.


1 comment: