Thursday, June 26, 2014

most itt tart a konyha-project


Bobnak es nekem kedd es szerda a hetvegenk. az egeszet a konyhaban toltottuk, szedtuk fel a laminalt padlot, az MDF lapokat alola, huztuk ki a strukturalis padlobol a random szogeket, stb. illetve amig Bob aramot vezetett a falakon keresztul (vagy fel napon at) en a "flashinget" futtattam vegig a fal toveben (az arany szinu femlapokat), teptem es tortem darabokra a hulladekot hogy jobban tudjam tarolni amig muszaj.
aztan formara vagtuk a cement lapokat, amiken ezen a kepen ulunk es a masodik nap este kilenckor nemi habozas utan nekialltunk felkenni a malter a padlora, lefektetni es lecsavarzoni a "wunderboard"-ot. ez a kep szerda ejfel korul keszult, azaz a vasarnapunk effektive vegen.
eredetileg ugy gondoltuk hogy eddigre mar a csempe is le lesz fektetve. hat nem. mi tobb masnap, koran kelve vissza is rendeztuk a konyhat, hogy prezentalhato legyen az otthonunk a szuleszno elott. me este igy nez ki.


(nagy elmeny am reggel hetkor hutot, konyhabutort tologatni, mosogatot installalni)

most mar honapok ota igy telnek a hetvegek, illetve minden mas reszleges szabadidom. a konyha a legnagyobb az eddigi projektjeim kozul. Bob nelkul viszont nem valosulhatna meg. vegtelenul halas vagyok neki hogy immar harom hete es valoszinuleg meg harom hetig az osszes szabadidejt o is erre szanja.

(amint ennek a vegere erunk, lesz persze egy monstre bejegyzes rengeteg keppel.)

2 comments:

  1. Ez a wonderboard gipszkarton szerűség?

    ReplyDelete
  2. nem, ez valoban betonlap, persze kicsit felhigitott, joval konnyebb mint ahogy azt az ember gondolna. ugy kepzeld el hogy 1.3 centi vastag, 1 meter szeles, 1.6 meter hosszu es egy ember fel tudja emelni. szoval nem a legstabilabb dolog a vilagon, de padlozatnak tokeletesen megfelel.
    gipszkartonbol (drywall), a falak vannak. ez egyebkent meg mindig ledobbent. ket papirlap koze suritett kreta. ebben laknak az emberek, lakunk mi is. annyibol nagyszeru hogy par ora alatt uj falat tudsz huzni vagy bontani barhol.

    ReplyDelete