Thursday, July 3, 2014

Christyanne is nevet valtott

mostantol nem Christyanne Cooke, hanem


hogy miert nem akkor tortent ez meg, amikor osszehazasodtunk? mert akkor es ott a nevvaltashoz se idonk, se penzunk nem volt (nyilvan az ezzel jaro rengeteg papirmunkat kulfoldon elintezni sokkal nehezebb mint az allampolgar sajat orszagaban). illetve a fontossagi listan nem volt tul elokelo helyen. voltak ennel joval jelenlevobb kihivasaink.

most, egy honapja viszont elkezdte intezni az ugyet es tegnap megerkezett az elso hivatalos levele. most mindenhol ki kell javitanunk a nevet (bankszamlakon, utlevelen, jogsin, a munkahelyi papirjainkon, az egeszsegbiztositonal, a haz vasarlasi papirokon, esatobbi). illetve en is leadom az allampolgarsagi kerelmemet, meg akartuk varni ugyanis, hogy a nevegyezes megsegitse az ugyemet. nem biztos, hogy szamitani fog, de biztosan nem art, ha azt mutatja az applikaciom, hogy ebbol a szempontbol is stabilak vagyunk.

2 comments:

  1. Gratulálok! Kívánok nektek a szülésig hátralevő pár hétre minden jót!

    ReplyDelete
  2. koszonjuk szepen!

    amit elfeljtettem megirni, az az hogy milyen jopofa tripp volt Christyannenek a varasohazan elintezni a nevvaltast. vagy egy tucatnyian varakoztak erre. koztuk negy transznemu (harom fiubol lany, egy lanybol fiu), de a legpekuliarisabb az a 70 eves, toloszekes, tulsulyos alak volt, akinek valoszinuleg nem ez volt az elso nevvaltoztatasa. ugyanis amikor a hivatalnok azt kerdezte: "Bambi Cheerleader?", akkor o volt az aki folkepta a fejet. "Oops, that's me."

    ReplyDelete