Sunday, November 11, 2012

mindig is kivancsi voltam,

hogy nez ki egy thrift store, az ajtok mogott. ahol a sok cucc van, amit rendezgetnek az emberek, hozzak ki onnan a boltba az arut. hat vegre tudom, es meg is mutathatom.

amint belepsz az ajton, ez a latvany fogad




az ajto toveben, balra van a konyvszekcio


veled szemben a kikuldesre kesz, bearazott ruhazat


ez pedig a halom.


a halom nem zsugorodik egyalatalan, ugyanis tobb tucatnyi zsak ruhat adunk hozza naponta. persze attol fugg mit adomanyoznak a hatso kapunal.


van ugy hogy cipot adomanyoznak


vagy elektronikus cuccokat.


szoval igy nezunk ki a halmon tul


meg igy



nem mindent tartunk meg, sot! rengeteg szemetet termelunk naponta, mivel nem tudjuk mi van a dobozokban, zsakokban amik beerkeznek a hatso kapun. ott dolgozok en egyebkent. a feladatom hogy az ugy nevezett hard goods szortirozzam, illetve ami nem az, behozzam ide. tehat ami idekerul, az ruhazat, cipok, ovek, salak, taskak, alsonemu, borondok, textiliak es elektronikus berendezesek. illetve a festmenyek, amikrol nem keszitettem kepet sajnos, de ott vannak aez utolso kepnek a legvegen.
amivel viszont nekem kell dolgoznom odakint, az jellemzoen konyhai eszkozok, talak, tanyerok, poharak, bogrek, cseszek, videokazettak, dvdk, cdk, szobrok, uvegbol, fabol, muanyagbol, fembol keszult targyak (szobrok, ornamentumok, tupperware, edenyek, muviragok, evoeszkozok), illetve a gyertyak, mecsesek, es azoknak a tartoja.
aztan ott vannak a tematikus cuccok, mint a husveti, a haloweeni, az ujevi, a julius 4-i es termesszetesen a karacsonyi dekoraciok. ez utobbibol elkepesztoen sok jon be az ajton.

es akkor fol is merul a kerdes, hogy mifele furcsa dolgok kerulnek a kezunk ugyebe...

No comments:

Post a Comment