Wednesday, October 17, 2012

hat lepadloztunk

jojjenek a kepek, minimalis kommentarral.

eloszor is itt ez a harom, ami azt mutatja, milyen padloval eltunk eddig. illetve elt noah es elizabeth is. lehet hogy a kepekrol nem jon le azonnal, hat inkabb ramutatok, hogy ez itt kerem az ugy nevezett alpadlozat. subflooring. itt egy google image search, ami konkretan megmutatja mi is ez pontosan. ez csak egy vekony reteg, a hideg ugy suvitett at rajta, ahogy csak akart. amikor kint 8 celsius fok volt, akkor idebent is 8 fok volt. ez pedig elegge kemeny teleket produkalt, ugyhogy elhataroztuk hogy az elso nagyobb credit card befeketetesunk ez lesz. ime a kvazi panoramakep az ajtobol.





elso lepeskent le kellett szednem a falak menten futo base-boardokat,...


hogy ehhez hozzaferjek, a miniradiatort is le kellett szereleni.


aztan nekialltunk a padlolapok lefektetesenek. a kezdet mocskosul nehez volt, es nem is ertettunk egyet tul sok mindenben Cvel. mar majdnem veszekedesse fajult, amikor Lisa megerkezese felbeszakitotta a csapatmunkat.
 
 

mindjart sokkal jobb lett a napunk

innen kezdve egyedul csinaltam tovabb, ami nekem
sokkal konnyebb az ilyen projectek eseteben.

ime a kulonbozo fazisok:

 

ez az utolso padlolap

ez mar joval sotetedes utan volt, lenyegeben az elso kep, ami a kesz padlorol keszult. az osszes lampa egett a szobaban, ezek tukrozodesenek tulajdonitom a furcsa fenyfoltokat. persze a kamerank is ramaty sajnos, de nem volt eddig penzunk lecserelni.

a padlo egyebkent 100 % suritett bambusz. mivel a konyhat kihagytuk a projektbol, kicsi teruletrol van szo (egeszen pontosan 24 negyzetmeterrol) ugy gondoltuk megengedhetjuk ezt magunknak.

(most amikor ranezek a homerore, 7-9 fokkal melegebb van itt bent, mint odakint..)
 

egesz nap ezzel az asztali furesszel dolgoztam.viszont kep nem keszult rola, 
mert olyan rohadt hangos volt, hogy Christyanne kozelebe sem jott egyaltalan. 
estere egeszen jol ment mar, de az elejen elegge ovatosan es 
lassan bantam vele, ahogy az egy diplomas bolcseszhez illik.


1 comment: