Friday, July 7, 2023

ez utolso ket het

ma, egy juliusi penteken beleptunk az utolso ket hetbe, ami az amerikai eltunket illeti. ket het mulva delutan ketto korul felszallunk a repulore es vege lesz az utteni 13 evunknek. nekem ez csak 13 ev, de a gyerekeknek az egesz elete termeszetesen. a felszinen nezve jol viselik a datum kozeledeset, de amikor kicsit egyedul vannak, amikor vege van a napnak, amikor elbucsuzunk valamelyik baratainktol, akkor nagyon letornek. inkabb Eszme, mint Lenke. 

en ennek a sulyat csak pillanatokra erzem. neha felbukkan a radaromon, hogy hoppa mindjart vege. nincsen idom ezen elmelazni, pedig nagyon sok minden fog hianyozni. azert megiscsak otthonunkka valt ez a hely az elmult tucatnyi evben.
gondolom Christyannet is gyotri ez belul, de neki sincs ideje igazan megelni ennek a sulyossagat. hajtunk egesz nap, minden nap. 

ami a aktualitasokat illeti: ma jon ket kulonbozo jelolt megnezni a  nagy hazat, hatha ki akarjak venni. remlejuk rendben talaljak majd, megfelelonek az elvarasaikhoz. a kis hazon ot es fel honapot dolgoztam, ezen a hazon masfel honapom van dolgozni. igy, segitseg nelkul azt  kivanom, bar csak lenne meg ket honapom, hogy mindent en magam be tudjak fejezni. a listankon viszon van jo par dolog amire csak azutan fog sor kerulni, hogy mar elmentunk innen (az egesz haz kifestese, nemi padlo javitas, szilozas, nagytakaritas, eresz-csere). es ez csak az amit tervezunk. aztan ki tudja mi mas jon meg kozbe. ezen a heten peldaul elkoltottunk 1000 dollart egy uj moso/szarito gepre, mert az elozo meghibasodott.  

mondtak mar paran, hogy visszanezve jo lesz majd ez az idoszak az eletunkben, ez a fel ev. persze van benne egy csomo bonyolult dolog amit sikerult megcsinalnunk, ami jo erzessel jar. illetve  a vegeredmeny fontos resz lesz a jovonkek, az hogy itt Portlandben, ket hazat fogunk berbe adni. de azt ketlem, hogy valamikor is ugy fogok visszanenzi, mintha nem ez lett volna a legnehezebb es legstresszesebb fel evunk. 

No comments:

Post a Comment