Sunday, July 14, 2019

Lenke 2 eves


mostanaban nagyon sokat beszelget velunk, most a harom szavas mondatokat gyakorolja. szereti felismerni a betuket, bar leginkabb azt mondja mindenre hogy "Hejcs" es "O", ezeket meg is probalja leirni. viccel velunk, illetve sokszor  utasitgat minket (lay down!, get up! read! song! twinke-twinke song), ami szinten borzasztoan vicces. 

sokat enekel magaban, legtobbszor a csalad tagjairol, de igazabol barmirol amit meglat: "pumpkin vines" a hatso kertben, a barackfarol az elso kertben, azokat a dalokat is ismetelgeti amiket Christyanne enekel neki. zenelgetni is szeret, lehet hogy nala lesz is ehhez erzek. azt viszont nem szereti ha valami nagyon hangos, ilyenkor a kezeivel befogja a fuleit es elsetal.

tancolni, porogni, ugralni, jogazni, mind mind nagyon szeret, sokszor kesz burlesque amit eload. kevesbe ovatos, mint Eszme volt ilyenkor, vagy mint amilyen Eszme most, ennel fogva sokszor pottyan a padlora, uti be a buksijat, csuszik el valamin, de hamar felulkerekedik rajta.

nagyon szeret segiteni, sokat takarit, becsukogatja a nyitva hagyott ajtokat, fiokokat. ha valamit rossz helyen hagyunk, azt utanunk hozza, es a kezunkbe teszi. sajat indittatasbol, remekul halad a szobatisztasag fele. piszok buszke magara, miutan hasznalja a bilit azonnal viszi is a wcbe kionteni.

sokat jar ki a kertbe egyedul, ahol felfedez, jatszik, locsol, legyen az napsutesben, szelben vagy eppen esoben. nagyon szeret baratkozni, ismerkedni. figyel arra, ki hogyan erzi magat, ha valaki szomoru akkor igyekszik ot megvigasztalni. amugy meg egeszseges, vidam gyerek. 

No comments:

Post a Comment