Monday, July 18, 2016

vadkempingezes 1.4

a jetta egeszen jol birta a satorhelyig, dacara annak, hogy domboldalba vajt es sebtiben epitett utakon mentunk. igaz, nem jutottunk el vele egeszen a taborhelyig, ugyanis fel kilometerrel elotte volt egy olyan resz, amin mar csak nathan autoja tudott leereszkedni. Ford F 150. az atmeny mindenen.

meg igy is meg voltunk elegedve a Jettaval, azt hittuk, sokkal nehezebb, lassabb, sot esetleg lehetetlen lesz vele felkaptatni ezekre az utakra. ilyen John Deere markolokkal dolgoztak ott a kornyekunkon.



hazafele viszont megszivtuk. ugyanis addigra lekoveztek/sodereztek egy olyan reszt az uton, amin a Jetta egyszeruen nem tudott felkapaszkodni. szoval beragadtunk. 

Nathan eloszor ki akart vontatni minket, de hat a VW-n nincsen hova folkotni a kotelet, amivel o huzni tudott volna minket.
aztan bement Tillamookba, ami egy orara volt a satorhelytol, es szerzett egy nagy utanfutot, amire visszaterve feltette a Jetta-t es elindult vele. ment is par metert, egeszen addig, amig az utanfuto el nem kezdett oldalra huzni, azaz le az utrol.
a kovetkezo az lett volna hogy egy nagy csorgovel, fatol faig huzza az utanfutora felkaptatott Jettat.

mielott viszont ebbe a realisan egy napos projektbe belevagott volna, korulnezett Tillamookban, hogy van e valaki, aki ki tudja segiteni. vegul talalt egy utanfutos fickot, aki 300 dollarert lehozta a Jettat a hegyrol. ugyhogy ujbol van autonk.

No comments:

Post a Comment