Wednesday, July 27, 2016

Christyanne

elkezdett ujra dolgozgatni. A Gentle Beginning a munkahelynek a neve, ami mar korabban felbukkant ezen a blogon, hiszen ez annak a babaasszonynak a praxisa, akivel Eszme szuletett. jo hosszu idobe telt the mostanra teljesen vilagos, hogy Christyanne itt fogok dolgozni egy darabig. uzletvezetokent es adminisztratorkent dolgozik, sok szempontbol a klinikanak a jovo fele terelese a feladata.

hetente kb 15-20 orat dolgozik, szoval elegge kenyelmes a tempo. amiota Eszter itt van velunk, ebben nagy segitsegunkre volt, hiszen en napkozben dolgozok, es igy egyszerre mind a ket szulo tavol van otthonrol, es akkor o volt Eszmevel.

ez viszont a jovo heten veget er, Eszter indul haza, mi meg sajnos nem. ebben az evben nem jon ossze hogy hazamenjunk, es abban sem vagyok biztos, hogy jovore lesz -e erre lehetosegunk.

viszont szeptembertol Eszme iskolaba fog jarni. elokeszito iskolaba, ahol 2 - 5 evesek jarnak. ez a suli itt van a kornyekunkon es ugy kezdunk hogy hetfon, kedden es csutortokon reggel 8-tol delutan 2-ig lesz ott Eszme. kivancsian varjuk hogy milyen lesz. nem aggodunk miatta, hiszen a lanyunk nagyon szocialis egy termet, gyorsan alkalmazkodik a tarsasagi helyzetekhez.

es meg az is lehet, hogy ez az elkozeszito egyenesen fog vezetni egy rendes iskolaba, amin mar most dolgoznak az uzletvezetok. az pedig egy maker school lenne, azaz keszito iskola, ahol barkacsolastol, muveszeteken at alapszinto elektronika kepzesig minden van. ugyhogy lehet, elobb utobb o fogja nekem mutatni, hogy mit lehet csinalni a garazsban.

2 comments:

  1. Gratula C-nek a munkahoz, biztos szuper hely! Mi a kulonbseg az ovoda es a pre-school kozott?

    ReplyDelete
  2. a preschool 2-4 ev kozott van, lenyegeben fizetos bolcsode.
    a ovi az ot eveseknek van, es lehet fizetos, illetve ingyenes is.
    ha jol ertem..

    ReplyDelete