Thursday, June 2, 2016

Eszme 2016 junius elsejen etette meg eloszor

Bogit onalloan. mar egy ideje erett ez a dolog, bar leginkabb azt jatszottak, hogy Bogi befejezte a majszolast es elindult valamerre, akkor a gyermek folvette a talkat, es ment a macska utan. noszogatta, hogy egyel meg, egyel meg, meg biztosan ehes vagy. akar 5 percig is jatszottak ezt a kergetozest a hazban.
a masik amit mar csinalt, az az hogy amikor megkertuk ra, akkor visszatette Bogi taljat a helyere.

tegnap viszont mindenfele felugyelet es segitseg nelkul kinyitotta a kontenert, megtamasztotta a fedojet az egyik kezevel, a masikkal kivette belole a talkat, aztan kikanalazta a macskanak az adagjat es szepen visszacsukta a fedot. nagyon boldog volt es jott is hozzank buszkelkedni azon mod. mi meg csak lestunk.

teljesen mas:
reggelente Eszme fel hat, hat korul szokott kelni. ha szerencsenk van egy uveg formula utan visszaszenderedik, de ez csak az esetek 30 szazaleka. a tobbiben nyuz minket, hogy keljunk mar fel, mert ido van. mi persze alig birjuk kinyitni a szemunket, mert 11 elott nem nagyon megyunk aludni. az egyik alkalommal igy probalt meg felebreszteni engem:



de inkabb ez a jellemzo:

2 comments:

  1. szerintem is. ez a kep meg aztan extra eros lett, majd folteszem a szelek kivagasa nelkul is. illetve a hetvegen voltunk kirandulni, ott is keszult par jopofa.

    ReplyDelete