Thursday, June 23, 2016

brexit

kurva anyad farage! jol belebasztatok a huszonegyedik szazadba.

5 comments:

  1. Hogy elbaszódtak a dolgok... és az a legdúrvább, hogy micsoda hazugságokkal kampányoltak. De a tömeg megette. Az emberek sehol se jobbak, mindenhol csak a saját kis szűk érdekeiket nézik, és képtelenek tovább gondolni a dolgokat. Nagyon nagyon elszomorító. De legyünk pozitívak: sok EUval kapcsolatos kifogás jogos volt, amik megoldása egy kezdetektől fogva akadékoskodó UK nékül talán gördülékenyebben megoldható. A kevesebb befizetésből kiosztott támogatásokat talán jobban ellenőrzi az EU, és kisvasutaknál értelmesebb dolgokra fogják költeni. Meglátjuk.

    ReplyDelete
  2. en azt tok el tudom kepzelni, hogy a skotok es az eszakirek kiszakadnak az egyeszult kiralysagbol, aztan csatlakoznak az EUhoz. mindez azzal megkuldve, hogy a city of londonbol atkoltoznek a bankok es a financialis szektor,... hat lehet hogy great britainbol elobb utobb little britain lesz.

    ReplyDelete
  3. Nana...sokkal tobb penz megy majd az NHS-nek. Kivancsian varom. Plusz az az idegesito hogy akik a leave mellett voksoltak...nagyrszuknek lovese nincs hogy miert. Mostbkomolyan amikor ilyet beszolnak hogy igen lepjunk ki az EUbol nem akarunk europaiak lenni tobbe...mi angolok vagyunk. Baszd meg de most komolyan?? Valaszom: kiscsillag attol hogy az EUbol kilep Anglia..ugyanugy europaiak maradtok mert Europa az egy kontinens. Valasz: tenyleg? Akkor most ezt nem ertem!
    Na de szavazni elmehettel..aaaaaaa iszonyatos felfordulas van...es azt kell mondanom hogy evek ota nem ereztem magam ennyire not welcomenak :( fogalmam sincs merre tovabb vagy hogyan.

    ReplyDelete
  4. Es most, mint aki jol vegezte dolgat, le is mondott.

    ReplyDelete