Saturday, September 12, 2015

mostanaban

nagyon sok minden zajlik. csak roviden:

- elkezdtem a uzleti kepzest. egyelore jol megy, de ez meg csak a masodik het persze. viszont sokat javit a kedvemen es a magaviseletemen, hogy nem csak turom a szemetet, huzom az igat, hanem van valami cel is ami fele hajtok.
- sokat dolgozom az oneletrajzomon, de nem egyedul, hanem az uzleti iskola egyik igazgatojaval, akinek a specko terulete Graduate Business Recruitment and Corporate Partnerships. mostantol elegge eros leszek papiron.
- kozben elkezdodott az iskola ev is, nincs ido lazsalasra, foleg most, amikor mindenki igyekszik megtalalni a maga helyet. par honap mulva sokkal nyugisabb lesz a helyzet.
- Christyanne nemsokara rendesen nekiall munkat keresni, mert a turelme es energiaja vegere ert a klinikaval. egyszeruen szolva hatraltatjak a munkajaban. sok operativ ujitast, szemelyzeti menedzselest, kriziskezelest veges, de az eredmenyei jobbara a kukaban landolnak. ez elsosorban a klinika igazgatojanak, illetve a masik managernek a koszonheto. oket meg nem lehet megkerulni, nem is mennek sehova. Christyanne fog.
- Eszmé szuperul el van a kerben, az utcan, a zoldseges agyasokban, a fuvon, mindenhol. negykezlab spurizik mindenfele meg mindig, ami tok jo.
- azt hiszem az elso magyar szava az volt hogy cipo.
- en vegre bepotolom az elmaradt munkakat a haz korul, amiket apum nem tudott befejezni. furok, faragok, drotot feszitek, polcot vagok, betonozok, fat vagok, esatobbi. most kell meg mielott elered az eso.
- nagyon jo kis nyar volt ez az utcankban. meg jobb lett a kapcsolatunk a szomszedainkkal, Eszme is minden egyes alkalmat meg akar ragadni arra, hogy jatszhasson a gyerekekkel.
- azt meg ami magyarorszagon tortenik, hat azt szomoruan figyeljuk.

No comments:

Post a Comment