Tuesday, June 5, 2012

a garazst is kitakaritottuk

vegre. alig vartam. a mult heti padlastakaritas utan ez volt a kovetkezo amit mindenkeppen le akartam tudni. azt viszont nem gondoltam hogy ilyen hamar sor kerul ra. a garazs tele van noah cuccaival, amiert az elmult ket evben egyaltalan nem vallalt felelosseget, csak akkor szolalt meg, amikor jeleztem, hogy nem fogjuk orokke orizni az itthagyott, magara maradt, kozben egyre rosszabb alapotba kerulo szarsagait. hogy mirol beszelek? volt az a blogbejegyzes meg az elejen ami ezt bemutatta. tessek.

amikor egyszer felhoztuk, hogy ez igy nem mehet tovabb (elvegre akkor meg a ket autot is taroltuk az udvarunkban), akkor elvitt egy nehany dolgot mindent, bar a garazsba attol meg nem lehetetett besetalni, akkora volt a rendetlenseg.
azota eltunt mindketto auto, kitakaritottuk a pincet, mult heten meg az alagsort. megmutatom ez hogyan nezett ki:


betelitette az egesz udvart

na ezeket a gerendakat, leceket, ajtokat, padlozatot meg a mosogatot fel fogjuk hasznalni.
mellette meg egyebkent az a sator van, amiben laktunk mikor majdnem ot evvel ezelott itt voltunk. 



a fene se tudja pontosan micsoda, de valami veszelyes anyagga van tele ez az... ize.

ezt az ipari porszivot kerestuk egy ideje mar

ez meg a leheto legerthetetlenebb darab: egy szensavas uditoital keszito

aztan volt egy csomo vegyszer is, amit el fogunk szallitani a megfelelo helyre

ez itt az egyre novekvo szemethalmaz. sok minden kerult ide, ami a ket autohoz tartozott korabban. mivel most mar mind a ketto a roncstelepen van, nem lesz szuksegunk ezeknek a tarolsara

edzogep, sielesszimulator...

az elmaradhatatlan kerekabroncsok

es ime a garazs legertekesebb darabjai

ezekkel az a szomoru helyzet van, hogy Noah, ugy negy ot eve nem nyult hozzajuk es televannak biodizellel. mostanra pedig leulepedett benne a szemet (vagy akarhogy is hivjak ebben az esetben).

mi viszont ezen a napon ujabb teruletet foglaltunk vissza az otthonunkbol! van itt nehany dolog meg aminek mennie kell, de a lenyeg, hogy ami materia, alapanyag, azt nem leszunk szegyenlosek elhasznalni. nem fogjuk hagyni elrohadni a dolgokat csak azert mert Noah keptelen felvallalni a felelosseget, hogy gondjat viselje ezeknek. 

No comments:

Post a Comment