Tuesday, September 20, 2011

ezen a penteken leszek

30 eves. hat ezt meg leirni is nehez. az sem teszi konnyuve, hogy nem otthon vagyok most.
amivel viszont fel tudjatok dobni a napomat az a sok meglepetes, amivel el amugy is el akartok kenyeztetni. ajandekozni viszont nehez dolog, ugyhogy gondoltam megkonnyitem a feladatot azzal, hogy osszeszedem a kivansaglistamat. hat ime:

kerek egy:
- csakanyt. igen, csakanyt. (buborekos boritekban)
- egy 7" lemezt, ami az eszkimo asszony fazik filmzeneje a trabant egyuttestol. ez:




- a masik hanglemez: Fat Freddy's Drop - Based on a True Story. ezt a lemezt sokat hallgattuk kesztolcon, a pinceben. lehet, hogy inkabb csak azok az orak hianyonzak.


- ami pedig az idoutazast illeti, valaki porgesse vissza az idot ket hettel, es nyomjon a kezembe 150 dollart, hogy el tudjak menni a mult heti Thievery Corporation koncertre, az Albert Schnitzer Hallba.
- valaki intezze el, hogy C ugyanannyi penzt keressen mint most, de egy nappal kevesebbet dolgozzon hetente.
- meg egy koncert kivansag. attilaval el akarok menni egy timur lenk koncertre.
- azt is kivanom hogy sok latogatonk legyen ebben az evben!
- illetve azt is, hogy ha nem is ebben az evben de nem is sokkal kesobb legyen annyi penzunk, hogy el tudjunk menni Columbiaba, meglatogatni a Gacsi csaladot. Szabolcs azt mondta, az ajto nyitva van.
- valaki tuntesse el az udvunkbol a szaros volvot!
- illetve szeretnem ha az emberek megertenek ha magyarorszagrol beszelek, szapulom azt ami otthon zajlik, az nem azert van mert utalom az orszagot, es mert kintrol szidni konnyu. ha nem teszem szova, ami zavar, az azt jelentene, hogy nekem mindegy mi zajlik otthon, hogyan es mi kerul veszelybe, megy tonkre. szerintem mindegy honnan mondom a magamet, talan felszabaditobb is, ha szelesebb perspektivaval nezem a torteneseket.
- valaki tanitson meg zongorazni.
- illetve valaki tanitson meg spanyolul. mexikoi spanyolul.
- kerek egy burritot. persze ez csak par honapon belul aktualis, addig nem ehetek glutent.



- szeretnem ha valaki foltalana a glutenmentes pogacsat! csak a biztonsag kedveert.
- szeretnek megint biciklizni a kesztolci hungaroringen.

na jo, sok lesz ez mar. ha nem kapok meg mindent, vagy semmit sem, akkor is nagyon boldog leszek, max majd behajtom rajtatok, amikor legkozelebb talalkozunk.
azt elfelejtettem mondani, hogy ezeket a meglepeteseket nem is kell postazni. eleg ha csak szuleimnek odaadjatok, ok pedig belegyomoszolik azokat a borondjeikbe. ennek kapcsan jon a plusz egy (valosagos) kivansag.

- valaki postazzon el a szuleimnek egy alap magyar-angol fraziskonyvecsket, amivel el tudnak majd boldogulni a portlandi utcakon, amikor nem tudom oket elkiserni. ugyanis, ok jonnek a (megkesett) szuletesnapi partyra, okt 4 es 20 kozott lesznek minalunk, ami mar magaban jobb meglepetes mint az osszes tobbi fentebb sorolt!

2 comments:

  1. rosszabb vagy, mint TPZ, ő legalább eljut valameddig, utána bitchingel: http://www.google.co.uk/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=glut%C3%A9nmentes+pog%C3%A1csa

    ReplyDelete
  2. kosz! epp ideje volt hogy valaki ramszoljon.

    ReplyDelete