Sunday, April 15, 2018

elmaradasok

a munkam nagyon leterhelo, mellette es a csalad mellett nagyon keves szabadon befektetheto idom marad. viszont osszegyult egy csomo minden amit legalabb meg kell emlitenem:

- a nyaron a lanyok hazamennek nyolc hetre. julius elejetol, augusztus vegeig lesznek magyarorszagon.
- en remelhetoleg augusztusban csatlakozok hozzajuk. ez sokban mulik a munkahelyem alakulasatol, de egyelore nagyon valoszinunek tunik.
- Eszme szerintem szereti a magyar nyelvet. legtobbszor erdeklodve, vidaman ismetli a dolgokat amiket mondok neki.
- Lenke csuszik, kuszik, mar lassan maszik is. siman fel tud ulni, sot felmaszik a mini trampulinra is (amin C szokott edzeni).
- Lenke baromi jol eszik. eg es fold a ket gyerek. amint huginak kibujtak az elso fogai decemberben azonnal raallt a szilard kajakra.
- Lenke holnap lesz 41 hetes. 41 het kint, 41 het bent.

- felujitjuk a konyhat, holnap reggel kezdodik a munka. Christyanne intezi az egeszet, en semmit nem akartam tudni rola, mert csak ragna az ideg, hogy mi mindent meg tudnek belole csinalni sokkal olcsobban (es rosszabbul), mint a szakik, ha lenne idom.
- nemsokara jon Ati es Edo meglatoganti minket. 
- nekem van meg egy hirem, amit kicsit kesobbre tartogatok
- lassan megtelik az SD kartyam a fenykepezogepben, de nincs idom feldolgozni a kepeket. valoszinuleg maj egybe jonnek, egy nagy ontesben.
- iden nem szavaztam a magyar valasztasokon. tok mindegy is lett volna. 
- minden nap biciklizek munkaba, sokszor esoben, szelben. akkor nehez. amikor viszont sut a nap es szaraz az ido, akkor nagyon kedvelem.

- Christyanne nagyon elvezi az otthonletet, valoszinuleg ellesz meg igy egy darabig. 
- en nagyon remelem hogy tudok majd csatlakozni a nyaron a lanyokhoz. nagyon szeretnek Eszmevel a kesztolci konyvtarba jarni, illetve a magosira meg a ketagu hegyre. 

azert bedobok ide ket telefonnal keszitett kepet a lanyokrol. (ennel altalaban mosolygosabbak, de most ezek sikerultek)




1 comment:

  1. Nagyonnagyon várunk titeket! Nemsokára válaszolok C-nek! Addigis sok puszi nektek

    ReplyDelete