Sunday, February 26, 2017

Christina szomszedtol

kaptunk sok-sok gyerek magazint az utobbi idokben. High Five-ot es Ranger Rick Junior-t. Eszme nagyon szereti oket es mi is. szinte minden masnap be tudunk csempeszni a napirendjebe egy orat, amit azzal tolt hogy vegiglapozza oket ujbol es ujbol. van bennuk jatek, tortenet, rejtveny, vicces kep, es meg spanyol nyelvlecke is. a Ranger Rick Juniorban pedig rengeteg allatos tanulnivalo.


amikor csutortokon en vagyok csak otthon Eszmevel, akkor en rendre ekkor tudom kitakaritani a konyhat, az also, meg a felso szintet. Eszme felul a kanapera, beteritem ot egy pokroccal, melle teszek egy kupac magazint es meghallgatjuk a balna enekeket. nagyon szeretem ezt, mert en is meg o is teljes mertekben tudunk fokuszalni a dolgunkra es kozben figyelni is egymasra.

egyebkent van a csomagban egy magyar magazin is, amit Kati kuldott szegedrol, a cime most nem ugrik be, de azt hiszem a DelMagyar gyermek magazinja. azt is szereti Eszme, az egyetlen dolog amit ki szokott dobalni belole, azok az en Harpers-eim, amiket azert tettem bele, hogy kicsit hozzaszoktassam ahhoz is, amit Bapu olvas. vagyis hozzaszoktassam ahhoz, hogy azok bizony unalmas, sok betus, keves kepes magazinok es egyaltalan nem eri meg kirangatni oket Bapu kezebol, amikor o nyujtozkodik el a kanapen.


No comments:

Post a Comment