Tuesday, November 8, 2016

ugy fest

hogy Hillary vesztett. eljott az USA brexit fordulata. elkeserito es felelmetes este ez.

3 comments:

  1. Elkeseritő események ezek... Jön a first black president után a first orange president. Ez a fordulat egyszerűen elkeserítő... év elején még úgy tűnt, hogy lehetett volna Sanders, erre lett Trump. A BREXIT után bezuhant a font, mondtok, hogy OK, a megtakarításaink nagy része még mindig dollárban van. Erre most lehet menekíteni.

    ReplyDelete
  2. Dobbenetes. Meg mindig nem terek magamhoz, valoszinuleg nem is fogok egy jo ideig. A fizikai rosszullet kerulget. Ahogy a Salon irta ma, Our first black president will have to hand over the White House to someone endorsed by the KKK. Just let that think in.
    Minden jo, amit Obamaek csinaltak, el lesz torolve, a klimavaltozassal kapcsolatos kuzdelemnek annyi, no checks and balances, szerintem az elkovetkezo negy ev rosszabb lesz, mint a Bush evek voltak. Ismet gyozott a politics of fear.
    Halkan jegyzem meg, Bernie Sanders (vagy egy jo Joe Biden, ha indult volna), de akar Elizabeth Warren is kevesbe megoszto jelolt lett volna, mint Clinton. Olyan allamokat bukott el, amiket nem kellett volna - Michigan, Wisconsin, PA. Nem az o hibaja - jo elnok lett volna. De nem tudom, mennyire jo jelolt volt. Na mindegy, kar ezen sirankozni. Nem tudom, hogyan tovabb. Es felek, mert meg 4 ev, mire allampolgarok leszunk. Es lehet addig a Nixon evek jonnek.

    ReplyDelete